Izdelek je bil dodan v košarico
Domov / Dostava

Dostava

POTEK NAKUPA, OBDELAVA NAROČILA IN DOSTAVA/PREVZEM

 

1. POTEK NAKUPA

Ko kupec odda svoje naročilo v spletno trgovino Balonmania, prejme na svoj e-mail naslov potrdilo o naročilu(1. obvestilo).

Ekipa Balonmania začne z obravnavo naročila v najkrajšem možnem (delovnem) času. Pridružujemo pa si tudi pravico kontaktirati kupca na podano telefonsko številko, v kolikor bi bilo za optimalno reševanje težav ali preverjanje informacij to potrebno.

a)       obdelava naročila dostava/prevzem

Po celotni obdelavi naročila spletna trgovina Balonmania pripravljen paket pripravi in ga odpošlje v najkrajšem možnem času (za pakete, ki ne vsebujejo napihnjenih balonov) ali pa ga pripravi za osebni prevzem v eni izmed naših poslovalnic – odvisno od same izbire kupca med samim procesom nakupa. Nato obvesti kupca na njegov e-mail naslov, da je paket pripravljen za prevzem ali pa je bil odposlan.(2. obvestilo).

b)       pogoji obdelave naročila, KI VSEBUJEJO ŽE NAPIHNJENE BALONE S HELIJEM ALI ZRAKOM TER NJIHOVA DOSTAVA/PREVZEM

V primeru, da naročilo vsebuje balone napihnjene s helijem ali zrakom in figure iz napihnjenih balonov, bomo glede na izbrani datum dostave definirali najbolj primeren čas za prevzem v eni izmed naših poslovalnic ali pošiljanje.

V primeru, da želite naročiti balone napihnjene s helijem ali zrakom in figure iz napihnjenih balonov, boste med samim procesom nakupovanja opozorjeni, da označite želeni datum prevzema ali dostave. V koledarju boste označili želeni datum dostave ali prevzema, pri tem pa upoštevajte:

A) Da je mogoče prevzeti naročilo v naših poslovalnicah samo v delovnem času posamezne poslovalnice, ter da je dostava s strani dostavljalca možna od ponedeljka -petka.

B) Napihnjenih balonov s helijem ni mogoče naročiti manj kot 3 dni vnaprej (1/ za osebni prevzem najmanj 3 dni vnaprej, 2/ za pošiljanje po pošti najmanj 5 dni vnaprej.)

C) Baloni so polnjeni s helijem , ki zaradi svojih lastnosti počasi uhaja iz balona, zato ne definirajte datuma dostave balonov napihnjenih s helijem prehitro – prosimo upoštevajte  DODATNE  INFORMACIJE pri tovrstnih izdelkih.

Po celotni obdelavi naročila spletna trgovina Balonmania pripravljen paket pripravi in ga odpošlje v optimalnem času ali pa ga pripravi za osebni prevzem v eni izmed naših poslovalnic – odvisno od izbire kupca med samim procesom nakupa. Nato obvesti kupca na njegov e-mail naslov, da je paket pripravljen za prevzem ali pa je bil odposlan (2. obvestilo).

 

2. NAČIN DOSTAVE

Za nas pakete na območju Slovenije dostavlja Pošta Slovenije in dostavna služba GLS. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti ali po dogovoru v paketomatu ali paketni trgovini.

 

3. STROŠEK DOSTAVE

Tabela stroškov dostave in osebnega prevzema:

 

Dostava PAKETA A*

Dostava PAKETA B*

Dostava PAKETA C*

4,50 EUR

6,50 EUR

8,50 EUR

 

Osebni prevzem - brezplačno:

Funfood d.o.o.

Dankovci 32a,

9202 Mačkovci

Delovni čas: ponedeljek – petek med 8 in 16 uro

 

Funfood d.o.o., poslovna enota Ljubljana,

Tržaška cesta 22,

1000 Ljubljana

Delovni čas: ponedeljek – petek med 9 in 17 uro.

 

*O tem ali artikel ustreza dostavi PAKETA A/B/C, boste natančno seznanjeni v procesu oddaje spletnega naročila, kjer se bo avtomatsko dodelila različna poštnina.

 

4. DOSTAVA KAMORKOLI NA OBMOČJU SLOVENIJE

Naš partner pakete dostavlja na naslov, ki je vnesen ob oddaji naročila.

Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije oziroma GLS (in obhodnega časa dostavljalca določenega območja), se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov, na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če vas v času dostave ni na dogovorjenem mestu, bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Po navadi zadošča obisk najbližje pošte.

 

5. OBRAVNAVA POŠKODOVANIH POŠILJK (ODŠKODNINE)

Ko kupec osebi (dostavljalcu), ki mu dostavi paket podpiše, da je paket prejel, podpiše tudi, da je pošiljka nepoškodovana in vsebuje vse naročene izdelke. Kupec je dolžan pred podpisom prevzema pošiljke pošiljko  preveriti ali vsebuje naročeno, saj kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

V spletni trgovini Balonmania vse izdelke pred pakiranjem pregledamo in varno zapakiramo. Zmeraj pa se lahko zgodi, da pride do poškodovanja pošiljke med samo dostavo; pošiljka se lahko odpre ali pa se del vsebine izgubi. Prav zato je kupec dolžan pošiljko preveriti takoj ob dostavi. Le tako lahko zagotavljamo uspešno reševanje kakršnihkoli reklamacij.

Če je embalaža vidno poškodovana, manjka vsebina pošiljke, opazite poškodbo na izdelkih, pošiljko zavrnite že ob dostavi. Skupaj z dostavljalcem zapišite zapisnik – opišite poškodbe, napake itd. in se podpišite. V kolikor je možno poškodbe tudi poslikajte. En izvod zapisnika ostane kupcu, drugega vzame dostavljalec. Paketa ne prevzemite, ampak ga vrnite dostavljalcu, ki ga bo nato dostavil nazaj v naše podjetje, mi pa bomo skupaj z vami skušali rešiti nastalo situacijo.

 

POSEBNO OPOZORILO:

Kupec je dolžan naročene napihnjene balone s helijem ali zrakom in figure iz napihnjenih balonov (baloni so napihnjeni s helijem ali zrakom na željo kupca), prevzeti v dogovorjenem roku. V kolikor baloni niso prevzeti najpozneje na definirani dan dostave* s strani kupca, reklamacije (vračilo denarja) glede napihnjenih balonov  ne bomo upoštevali.

Kupec ima pravico do odstopa od pogodbe in vračila blaga za vse izdelke, razen za izdelke, ki spadajo v peti odstavek 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov. Sem spadajo storitve izvršene posebej za kupca in blago, ki ni primerno za vračilo, ker je hitro pokvarljivo ali mu je že potekel rok uporabe. V to kategorijo spadajo vsi, posebej za kupca napihnjeni baloni s helijem ali zrakom in figure iz napihnjenih balonov, ker začne helij sčasoma uhajati iz balona in se tega ne da preprečiti, balon pa ni ponovno uporaben, ko helij ali zrak izpuhti.

Hkrati je kupec dolžan pošiljko takoj ob prevzemu pregledati. V kolikor izdelek ne ustreza naročenemu ali pa kupec odkrije stvarno napako (npr. počeni baloni), mora pošiljko zavrniti takoj ob prevzemu blaga. Prav tako mora kupec napako takoj fotografirati in fotografijo poslati na ponudnikov e-mail: infoslo@baloni.eu .

Po prevzemu pošiljke z napihnjenimi baloni s helijem ali zrakom in figur iz napihnjenih balonov s strani kupca reklamacij več ne upoštevamo. Prosimo, da upoštevate navodila za ravnanje z napihnjenimi baloni s helijem ali zrakom in figur iz napihnjenih balonov (glejte INFORMACIJE pri posameznih izdelkih).

 

*Pojasnilo

Ker helij uhaja iz balonov, so po določenem času baloni neuporabni.

  Sladkor za sladkorno peno

  BARVNI SLADKOR Z OKUSOM ZA SLADKORNO PENO (6 OKUSOV x 250g) S PALČKAMI Sladkor za sladkorno pen...

  Preberi

  Kokice party set

  NOVO, NOVO, NOVO!!! Pripravili smo nov "Kokice party set" s kar petimi različnimi vrstami koruz...

  Preberi

  Tisk na balone, potiskani baloni

      Za vas izvedemo tisk na balone v naši tiskarni. Potiskamo balone tudi za podjetja. Balone...

  Preberi

  Baloni za 1 rojstni dan

  Baloni za 1. rojstni dan prav lepo dopolnijo vaše slavje ter polepšajo vaše spominske fotografije...

  Preberi